Ŝharko10 High Lift AGV/AMR

Ŝharko10 High Lift

AGV/AMR die samenwerkt met machines om intralogistieke processen te automatiseren

De Ŝharko10 High Lift versie is de Ŝharko10 met slimme lifttechnologie, wat ervoor zorgt dat hij hoger kan tullen dan de reguliere Ŝharko10.   

Industrie 4.0 intralogistiek

Wij hebben de meest compacte pallet AGV ontwikkeld om jouw productie- en intralogistieke processen te automatiseren. Deze AGV levert krachtige prestaties in een extreem compact design. De pallet AGV Ŝharko10 High Lift is speciaal ontworpen om goederen te transporteren in een productie-omgeving. Hij opereert op de fabrieksvloer, waar hij elektrische pallet trucks vervangt. Denk hierbij aan werkzaamheden als het transport tussen productie-en montagelijnen, tussen productie en het warehouse, inpakken en expeditie. Hierdoor minimalisser je manunele handelingen die geen waarde toevoegen aan het eindproduct. Het voertuig nagiveert autonoom, waardoor er geen fysieke aanpassingen hoeven te worden gedaan op locatie.

Eigenschappen van de Ŝharko10 High Lift

Bijzonderheden

Om uw processen te verbeteren en uw organisatie te voorzien van relevante data, verzamelt het voertuig data door middel van:
Auto ID (QR scanner)
Objectherkenning (voor- en achter)
Minimialiseert lifttijd
Gewichtsregistratie

Vervoert meer dan EURO-pallets

De Ŝharko10 High Lift kan alles vervoeren binnen de EURO-pallet afmetingen. Heb je een andere drager? Dan kunnen we ons voertuig ook aanpassen!
Pallets
Karren
MoviGo Sharko10 Autonome Mobiele Robot AMR AGV vervoert metaal kooi door slimme fabriek
Metalen bakken
Sharko10 Autonomous Mobile Robot Transporteert een rek door een fabriek
Rekken

Ontworpen voor productie-omgevingen

De Ŝharko10 High Lift is speciaal ontwikkeld voor het transport in montage-, productie- en logistieke processen. Voorbeelden hiervan zijn het transport van grondstoffen, halffabrikaten, onderdelen, verpakkignen en gereed product. Veel van dit horizontale transport dat door mensen gedaan wordt, kan gedaan worden door de Ŝharko10 High Lift. De wendbaarheid maakt hem geschikt voor kleine ruimtes en smalle paden.

Industrieen waarin de Ŝharko10 HL actief is

Is de Ŝharko10 High Lift een oplossing voor jou?