Onze Oplossing

Hoe we jouw Industrie 4.0-oplossing creëren

Alleen het installeren van een paar AGV’s is niet hetzelfde als een slimme fabrieksoplossing. Onze voertuigen zijn een deel van de oplossing, niet DE oplossing. Een combinatie van onze voertuigen, software, services en machine- en systeemintegratie leidt tot een Industry 4.0-oplossing.

1. Start met luisteren

2. Bepaal de beste Ŝharko

3. Selecteer de software

4. Integreer met machines

5. Implementeer de oplossing

6. Services & Trainingen

7. Optimaliseer

1. Start met luisteren

Vanaf het begin lift de focus op uw bedrijfs, productie- en logistieke processen en doelen. Wij bestuderen die en bepalen samen hoe we de AGV’s het beste kunnen benutten en maximaal rendement kunnen halen. Wij adviseren daarnaast hoe de omgeving geschikt te maken voor automatisering. Dit onderzoek resulteert in een ‘projectblauwdruk’: een gedetailleerde beschrijving van het project met eisen, kosten en planning.

2. Bepaal de beste Ŝharko AGV/AMR

Voor de meeste projecten gebruiken we een van onze standaard robots, maar soms is er maatwerk nodig om een hogere ROI te behalen. Wij maken de robots zelf in Nederland, waardoor wij in staat zijn om onze standaard robots op maat te maken. Indien nodig kunnen wij zelfs een volledige nieuwe AGV voor u ontwerpen en realiseren.
Sharko10_europallet

3. Selecteer de benodigde software

Onze complete software is een belangrijk onderdeel van onze oplossing. Traffic management software maximaliseert de prestaties van de vloot en automatische taakgeneratie met vision software zijn slechts twee voorbeelden. Lees meer over alle individuele softwarecomponenten en waar die voor dienen.

4. Integratie met machines

Om u een industrie 4.0-oplossing te leveren en maximale resultaten te kunnen halen, moeten de AGV’s samenwerken met verschillende systemen. Om een slimme fabrieksoplossing te bieden, creëren we niet alleen een data-interface met uw ERP- en WMS-systemen, maar integreren we ook op MES-niveau met apparaten van derden zoals elektrische deuren, productielijnen, palletisers, transportsystemen, liften, brandalarmen etcetera. Ze werken dus allemaal samen als één systeem met uw AGV’s.

5. Implementeer de oplossing

Een speciaal projectteam bestaande uit toegewijde mensen uit uw organisatie en onze professionals, zal alle noodzakelijke activiteiten aansturen en uitvoeren om de fabriek klaar te maken voor AMR’s. Het doel is om u een vlotte installatie en implementatie van onze oplossing te bieden.

From network requirements to creating the best optimal driving routes, select pick-up and drop-off locations, determine the best way to generate tasks for your AGVs. Define data interfaces and optimise the workflow with your machines devices.

6. Service

De meeste mechanische en technische ondersteuning kan worden uitgevoerd door een lid van jouw eigen technische/onderhoudsafdeling, op voorwaarde dat hij of zij onze opleiding Mechanisch onderhoud met succes heeft afgerond. Hij of zij wordt dan een gecertificeerde Ŝharko Mechanical Maintenance Engineer.

7. Optimaliseer

Zodra het voertuig rijdt, verzamelt het data die u kunt gebruiken om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiëntie te maximaliseren. Wij stellen vooraf KPI’s vast en leveren de data periodiek aan.

Wil je meer informatie over onze oplossing?