Ŝharko10 AGV/AMR

Ŝharko10

Krachtige prestaties in een extreem compact design

De Ŝharko10 is zeer wendbaar en de meest compacte industriële AGV/AMR. Hij opereert in gebieden waar ruimte schaars is; hij kan door zijn geringe hoogte in sommige gevallen zelfs de ruimte onder machines en installaties gebruiken. Daarnaast is hij ontworpen om met mensen in hetzelfde gebied te werken.

Automatiseert de intralogistiek in productie-omgeving

Wij hebben de meest compacte pallet robot ontwikkeld om productie- en intralogistieke processen te ondersteunen. Deze AMR levert krachtige prestaties in een extreem compact design. De pallet AGV Ŝharko10 is speciaal ontwikkeld voor het transport in productie-omgevingen. Hij opereert op de fabrieksvloer, waar hij elektrische pallet trucks vervangt. Denk hierbij aan werkzaamheden als het transport tussen productie-en montagelijnen, tussen productie en het warehouse, inpakken en expeditie. Hierdoor minimalisser je manunele handelingen die geen waarde toevoegen aan het eindproduct. Het voertuig nagiveert autonoom, waardoor er geen fysieke aanpassingen hoeven te worden gedaan op locatie.

Ŝharko10 in action

Kijk meer

Kenmerken van de Ŝharko10 AGV

Bijzonderheden

Om uw processen te verbeteren en uw organisatie te voorzien van relevante data, verzamelt het voertuig data door middel van:
Auto ID (QR scanner)
Objectherkenning
Thermische meting
Gewichtsregistratie

Vervoert meer dan EURO-pallets

De Ŝharko10 transporteert allerlei carriers die binnen de EURO-pallet afmetingen.
Sharko10 pallet AMR AGV transporteert pallet door fabriek
Pallets
Karren
Sharko10 Pallet AMR AGV rijdt met een rek in automotive fabriek
Rekken
MoviGo Sharko10 Autonome Mobiele Robot AMR AGV vervoert metaal kooi door slimme fabriek
Metalen bakken

Ontworpen voor productie-omgevingen

De Ŝharko10 is speciaal ontwikkeld voor het transport in montage-, productie- en logistieke processen. Voorbeelden hiervan zijn het transport van grondstoffen, halffabrikaten, onderdelen, verpakkignen en gereed product. Veel van dit horizontale transport dat door mensen gedaan wordt, kan gedaan worden door de Ŝharko10. De wendbaarheid maakt hem geschikt voor kleine ruimtes en smalle paden.

Industrieen waarin de Ŝharko10 actief is

Is de Ŝharko10 iets voor jou?